Korzystając z serwisu Salve bez rejestracji możesz dowolnie przeglądać i rezerwować wizyty, jednakże każda zarezerwowana wizyta nie zostanie przypisana do Twojego oficjalnego konta. Nie będą one widoczne w historii, do czasu aż zostaną potwierdzone przez pracowników Salve.